Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- سخنگوی دولت گفت:‌ در تاریخ معاصر ما سختی و تلخی زیاد دیدیم. اما این دوران، دوران بی نظیری بوده است چرا که دو ویروس را باهم تحمل کردیم و با آنها مقابله می‌کنیم. هم ویروس تحریم و هم ویروس کرونا زندگی ما را تلخ کرد.

« علی ربیعی» روز یکشنبه در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت روز پرستاردر بیمارستان لواسانی تهران برگزارشد، افزود: امروز با حضور در این بیمارستان احترام، سلام و ادب و سپاسگزاری خود را به همه پرستاران کشور اعلام می کنیم و از همین‌جا سلام هیات دولت را به همه آنهایی که در این ۱۰ ماه نه تنها از جان فیزیکی خود بلکه از روح و روان خود مایه گذاشتند تا دیگران به سلامت و آرامش برسند ابلاغ می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تاریخ هر جامعه‌ای ورق زدن و روزشمار تقویم نیست و از هرکس بپرسند که تاریخ زندگی مان  چیست شروع به ورق زدن تقویم نمی‌کنیم بلکه اتفاقات مهمی که در زندگی‌مان افتاده یادمان می آید. تاریخ هر جامعه‌ای با اتفاقاتی که در هر دوره زمانی افتاده نوشته می شود. به خصوص بحران‌هایی که جوامع دارند، نقاط عطفی است که تاریخ‌ساز آن جامعه می شوند.

ربیعی با بیان اینکه هر مقطعی و هر سختی و هر بحرانی در هر جامعه‌ای قهرمانان خاص خود را داشته است یادآورشد: هیچ جامعه و هیچ نسلی هم بدون قهرمانان ذهنی زندگی نمی‌کند. هر کدام از ما  روزهایی در زندگی مان داریم که سایه بر کل روزهای زندگی‌مان می اندازد و لحظاتی داریم که با آن همیشه زندگی می کنیم.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری گفت: در تاریخ معاصر ما سختی و تلخی زیاد دیدیم. اما این دوران، دوران بی نظیری بوده است چرا که  دو ویروس را باهم تحمل کردیم و با آنها مقابله می‌کنیم. هم ویروس تحریم و هم ویروس کرونا زندگی ما را  تلخ کرد.

 وی با اشاره به فشارهای تحریم بر زندگی طبقات پایین جامعه گفت: هیچ جامعه‌ای به این سختی، ظلم و جنگ اقتصادی را واقعاً تحمل نکرد و در صدسال گذشته نمی‌شناسید که جامعه‌ای از سوی یک قدرتمند ظالمی مورد تحریم قرار بگیرد. و از سوی دیگر با این همه با کرونا هم مواجه شدیم. در حقیقت ما باید به طور توأمان از جان‌ها هم در مقابل ویروس کرونا و هم در مقابل ویروس تحریم و هم از معیشت و هم از سلامت مردم حفاظت می‌کردیم، کاری دشوار بود.

ربیعی با یادآوری شخصیت‌های اسطوره ای وتاریخی همچون آرش کمانگیر و رستم و ستارخان گفت: اگر خودگذشتگی و فداکاری پرستاران و کادر درمانی نبود، به خصوص در اسفند، فروردین و اردیبهشت، در آن چهار ماه اول  که در شوک عظیم بودیم و آن جلوه ای از صبر که نظام پرستاری ما ارایه کرد ما دوران تلخ‌تری را می گذراندیم.

سخنگوی دولت افزود: از طرفی تحریم و کرونا باعث شده که امروز دلشوره‌ها  و تنهایی‌های ناخواسته در جامعه بیشتر شود. در این دوران ما بیش از هر دوره دیگر نیاز به اینکه در کنار هم باشیم داریم، ‌ بیش از هردوره‌ای باید سایه سار هم باشیم. بیش از هر دوره‌ای باید تن‌هایمان را تکیه‌گاه دیگران کنیم کما اینکه در دوره‌های تاریخی با این روحیات توانستیم عبور کنیم.

ربیعی با بیان اینکه نظام پرستاری ما در این دوران نماد و الگوی خوبی را به منصه ظهور رساندند، گفت: صبر و استقامت یکی از خصوصیات حضرت زینب(س) بود و امروز این ویژگی در نظام و کادر پرستاری ما جلوه‌گر شده است. ما از حضرت زینب چتر حمایتی و عاطفه را بیشتر از همه می شناسیم. امروز هم  شاهد هستیم که این روحیه و حالت عاطفی در پرستاران ما موج می زند.

وی ادامه داد: جنبه دیگر شخصیت حضرت زینب (س) عبور از بحران با نگاه مهربان به افراد آسیب‌دیده برای عبور دادن از بحران است که  این خصوصیت امروز در جامعه پرستاری مشاهده می کنیم، امسال نامگذاری روز پرستار با تولد حضرت زینب (س) پیش از هر دوره دیگری جلوه گری خود را نشان می‌دهد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با اشاره به موضوع جبران خدمت پرستاران گفت: تعداد پرستاران نسبت به تخت پرستاران کم است ما باید تعداد بیشتری پرستار نسبت به تخت‌ها داشته باشیم.

 وی یادآورشد: برای جذب ۷هزار نفر قبلاً تامین اعتبار شد که به زودی آزمون آن را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام خواهد شد. علاوه بر این مجوز تامین اعتبار برای ۳۰ هزار نفر دیگر صورت گرفته شد که آزمون آن بعداً اعلام می‌شود که بیشتر از سهم پرستاری و پرستاران خواهد بود.

ربیعی با بیان اینکه هنوز نسبت پرستار به تخت کم است، گفت: در مجموع ۲۵۰ هزار نفر برای حدود ۱۷۰ هزار تخت داریم که به طور شبانه روز دو نفر خواهد بود و این عدد مناسب مناسب نیست.

سخنگوی دولت با اشاره به اقدامات دولت در زمینه حمایتها از پرستاران گفت: امیدواریم پرستاران بخش  تامین اجتماعی هم مشمول تصمیماتی که برای پرستاران بخش دولتی گرفته شده، بشوند.

 وی یادآورشد: اختصاص ۵۰ درصدی که در سه پارامتر اول فیش حقوقی در نظر گرفته شده، اقدامی بود که حق پرستاران بود که در فوق العاده ویژه برای پرستاران در نظر گرفته شود. علاوه براین جامعه پرستاری مشمول اجرای فصل دهم قانون خدمات کشوری شدند بنابراین چیزی حدود ۸۰ درصد به حقوق آنها اضافه شده است.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری ادامه داد: باید در مدیریت سلامت، در سیاستگذاری سلامت و در برنامه ریزی سلامت نقش پرستاران را بیشتر ببینیم و نقش نظام پرستاری را در سیاستگذاری سلامت ارتقا دهیم.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: این روزها را فراموش نخواهیم کرد و کرونا هم تمام خواهد شد ولی این دوره تاریخی در ذهن‌ها تمام نمی شود. باید فیلم‌های عظیم می‌ساختیم و نوشته‌ها و داستانهایی از این زحمات خلق می‌شد.

منبع: ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد سخنگوی دولت زندگی مان حضرت زینب جامعه ای زندگی ما هم ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (17 اردیبهشت)

به مژگان سیه کردی هزاران رخنه در دینم
بیا کز چشم بیمارت هزاران درد برچینم

الا ای همنشین دل که یارانت برفت از یاد
مرا روزی مباد آن دم که بی یاد تو بنشینم

جهان پیر است و بی‌بنیاد از این فرهادکش فریاد
که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

ز تاب آتش دوری شدم غرق عرق چون گل
بیار ای باد شبگیری نسیمی زان عرق چینم

جهان فانی و باقی فدای شاهد و ساقی
که سلطانی عالم را طفیل عشق می‌بینم

اگر بر جای من غیری گزیند دوست حاکم اوست
حرامم باد اگر من جان به جای دوست بگزینم

صباح الخیر زد بلبل کجایی ساقیا برخیز
که غوغا می‌کند در سر خیال خواب دوشینم

شب رحلت هم از بستر روم در قصر حورالعین
اگر در وقت جان دادن تو باشی شمع بالینم

حدیث آرزومندی که در این نامه ثبت افتاد
همانا بی‌غلط باشد که حافظ داد تلقینم

تفسیر :

رفتاری سرشار از عشق و مهربانی دارید و محبت خود را از هیچکس دریغ نمی کنید. با افراد باتجربه و متخصص مشورت کنید تا دچار خسران نشوید و به سعادت و خوشبختی برسید.

مال و ثروت دنیوی اگرچه برای رفاه و آسایش است اما ابدی نیست، از وابستگی به مادیات برحذر باشید که محبت و عشق سرمایه های جاودان هستند.

زندگی نامه حافظ

حافظ، شاعر فارسی زبان قرن هشتم هجری بوده که در سال ۷۲۷ هجری قمری در شهر شیراز متولد شد. پدر او بهاءالدین محمد نام داشت که در دوران کودکی حافظ، از دنیا رفت. حافظ در دوران نوجوانی شاگرد نانوا بود و به‌همراه مادرش زندگی سختی را سپری می‌کرد. گفته می‌شود او در اوقات فراغت خود به مکتب‌خانه‌ای که نزدیک نانوایی بود می‌رفت و خواندن و نوشتن را از همان جا فراگرفته است. او در مجالس درس علما و بزرگان زمان خود شرکت می‌کرد و نیز‌زمان برای کسب درآمد به کارهای سخت و طاقت فرسا می‌پرداخت. خانه حافظ در محله شیادان شیراز بود.

این شاعر بزرگ در دوران جوانی بر تمام علوم مذهبی و ادبی مسلط شد و در دهه بیست زندگی خود به یکی از مشاهیر علم و ادب سرزمین خود تبدیل شد. جالب است بدانید که او قرآن را به‌طور کامل حفظ بود و به همین خاطر تخلص حافظ را برای او انتخاب کردند. شمس الدین محمدبن بهاءالدین محمد حافظ شیرازی حدود چهل سال در حوزه درس استادان آن زمان از قبیل قوام الدين عبدالله، مولانا بهاء الدين عبدالصمد بحرآبادی، مير سيد شريف علامه گرگانی، مولانا شمس الدين عبدالله و قاضی عضدالدين عيجی  شرکت می‌کرد و به همین خاطر به اکثر دانش‌های زمان خود مسلط بود.

حافظ در دوران شاه شیخ ابواسحاق به دربار راه پیدا کرد و شغل دیوانی را برای خود انتخاب کرد. او علاوه بر شاه ابواسحاق، در دربار شاهان دیگری همانند شاه شیخ مبارزالدین، شاه شجاع، شاه منصور و شاه یحیی نیز حضور پیدا کرده بود. حافظ از طریق دیوانی امرار معاش می‌کرد و شاعری شغل اصلی او نبود. جالب است بدانید که بزرگ‌ترین گناه از نظر حافظ، ریاکاری و مردم‌فریبی بود. حافظ در دوران زندگی خود اشعار به‌ویژه غزلیات بسیار زیبا و معنی‌داری سروده است که نیز‌اکنون پس از گذشت قرن‌ها از آن، بوی تازگی داده و خواندنش آرامش‌بخش است. دیوان اشعار حافظ شامل غزلیات، قصیده، مثنوی، قطعات و رباعیات می‌شود.

حافظ در دوران جوانی عاشق دختری به نام شاخه نبات شد؛ البته برخی بر این عقیده‌اند که نام همسر حافظ نسرین بود و او این نام را به‌دلیل شیرین زبانی معشوقه‌اش به او اختصاص داده است. او برای رسیدن به معشوقه‌اش، ۴۰ شبانه روز را به‌طور مستمر در آرامگاه باباکوی شب زنده‌داری کرده و به دعا پرداخت. سپس، با شاخه نبات ازدواج کرد و حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود. حافظ تنها یک بار ازدواج کرد و پس از مرگ همسرش مجرد ماند. به همین خاطر بسیاری از عارفان و عاشقان، عشق مقدس و واقعی را در حافظ جستجو می‌کنند. پسر این شاعر بزرگ نیز در دوران جوانی در راه سفر نیمه‌کاره به هند همراه پدرش از دنیا رفت.

در تقویم رسمی ایران، ۲۰ مهر روز بزرگداشت حافظ است و هر ساله در این روز مراسم بزرگداشت حافظ با حضور پژوهشگرانی در سراسر دنیا روی آرامگاهش در شهر شیراز برگزار می‌شود.

 

آثار حافظ

دیوان حافظ شامل ۵۰۰ غزل، ۴۲ رباعی و چند قصیده است که آن را در در ۵۰ سال از زندگی خود سروده است؛ یعنی به‌طور متوسط در هر سال تنها ۱۰ غزل سروده است؛ زیرا او در لحظاتی خاص به سرودن اشعار خود می‌پرداخت و تمرکز خود را روی خلق آثاری ناب گذاشته بود که شایسته مقام معشوق باشد. این نکته بسیار قابل‌توجه و تامل‌برانگیز بوده و به همین خاطر دیوان او را به یک کتاب خاص و خواندنی تبدیل کرده است. دیوان حافظ بیش از ۴۰۰ بار به زبان فارسی و زبان‌های دیگر دنیا به چاپ رسیده است. حافظ لقب ماهرترین غزل‌سرای زبان فارسی را نیز با اقتدار از آن خود کرده و تک بیت‌های او بسیار درخشان و تماشایی است.

شاید تعبیر کردن یا قدرت تاویل پذیری را بتوان از مهم‌ترین خصوصیات اشعار حافظ به حساب آورد؛ زیرا هر کس که دیوان حافظ را باز کرده و غزلی از آن می‌خواند، با توجه به شرایط روحی خود برداشت متفاوتی از آن می‌کند؛ به‌گونه‌ای که حافظ آن شعر را فقط برای حال آن لحظه او سروده است. در اشعار حافظ، تناسبات هنری به شکلی ظریف و دقیق رعایت شده‌اند و ایهام و ابهام را به جا و درست به کار برده است. در برخی از اشعار حافظ، زبان طنز نیز به کار گرفته شده تا ناگفته‌ها به کمک زبان طنز بیان شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (16 اردیبهشت)

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (17 اردیبهشت)
  • کرگر: از هر 10 نفر، 8 نفر مسی را به رونالدو ترجیح می‌دهند؛ آن‌ها تحمل یکدیگر را نداشتند!
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • بیانیه تند و بی سابقه پرسپولیس علیه سپاهان
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان