Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا تندروان در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره حواشی اخیر مسابقات لیگ برتر والیبال گفت: در ورزش گاهی یک برخورد بین دو گروه و گاهی دو انسان پیش می‌آید. قاعدتاً زمانی که برخورد اتفاق می‌افتد اخلاق بسیار اهمیت پیدا می‌کند که افراد تا کجا تحمل با برخورد را دارند و می‌توانند آن را مدیریت کنند. زمانی که یک ویروس در جامعه شیوع پیدا می‌کند آستانه صبرش افراد کاهش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسائل دیگر نیز در جامعه وجود دارد که اینها را تحت شعاع قرار می‌دهد. ورزشکاران نیز از این اتفاقات مستثنی نیستند. بازیکنان، مربیان، داوران و … همه تحت فشار هستند و تمام این شرایط باعث می‌شود که دار شرایط سخت با بی اخلاق خود را تخلیه کنند. دلیل تمایز ورزشکاران با مردم این است که بتوانیم در چنین شرایط سختی سعه صدر بیشتری داشته باشیم.

وی افزود: نخستین سالی است که در مسابقات لیگ برتر در دور مقدماتی از ویدئو چک استفاده می‌شود. همه بازیکنان، داوران، ناظران و … به تمامی قوانین اشراف ندارند و همین سبب بوجود آمدن ناهماهنگی‌ها می‌شود. امیدوارم روز به روز شرایط بهتر شود و همه دست به دست یکدیگر بدهیم که فشارها، خود را کنترل کنیم.

تندروان در پاسخ به این سئوال که جلسه برگزار شده مربیان با «الکنو» سرمربی تیم ملی والیبال چگونه بود؟ گفت: تمام مربیان دنیا ایده‌هایی در سر دارند و بر مبنای ایده خود شروع به هدف گذاری می‌کنند. اهداف الکنو نیز کاملاً شفاف بود و به مربیان بسیار کمک خواهد کرد که بتوانند خط برنامه خود را به افکار او نزدیک کنند. از نظر فنی مربیان می‌توانند با همگام شدن در این اهداف به ارتقا و حذف جایگاه والیبال ایران کمک کنند. جلسه خوبی بود و با افکار الکنو آشنا شدیم.

سرمربی تیم والیبال سیرجان در پایان گفت: امیدوارم در شرایط سختی که وجود دارد همه بتوانیم آستانه تحمل خود را بالا ببریم. شاید فشاری که در گذشته می‌توانستیم کنترل کنیم امروز باید کمی بیشتر تحمل کنیم.

کد خبر 5143392 ساناز سلیمان آبادی

منبع: مهر

کلیدواژه: لیگ برتر والیبال والیبال تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران مهدی طارمی تکواندو کاراته شهاب زاهدی فدراسیون کشتی باشگاه پرسپولیس وریا غفوری هندبال تیم فوتبال سپاهان اصفهان تیم ملی تکواندو تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۱۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.

به گزارش اکوایران، با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.

اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.

هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.

مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.

امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.

طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.

مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
مرکز توزیع کالای استوک

سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.

او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

دیگر خبرها

  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • مسی و رونالدو تحمل هم را ندارند، رونالدو بیشتر!‏
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • فیلم جمله جنجال‌ساز کارشناس تلویزیون؛ زن ‌بی‌حجاب، مزاحم شد!
  • اینجا آمریکاست و آنهایی که در سمت درست تاریخ ایستاده‌اند
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • دانشجویان در آمریکا و اروپا بیداری افکار عمومی را رقم زدند
  • معاون رئیسی: افکار عمومی غربی به این جمع‌بندی رسیدند که آمریکا نماد ظلم و ستم است